BEOGRADSKI SAJAM

BEOGRADSKI SAJAM

Са великим задовољством најављујемо да ће се на Београдском сајму од 17. до 20. јуна 2020. године, одржати

  1. Међународни сајам „BeoPlantFair“ са својим пратећим изложбама,
  2. Изложба Лековитог биља и препарата од меда „Дарови природе“,
  3. Изложба баштенских и парковских машина „MotoPlantExpo“ и
  4. Изложба оганских производа „Organic Fest“.

Сајам се традиционално одржава под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

Овај сајам је први у низу који ће се одржати на Београдском сајму након укидања ванредног стања и представља наш мали допринос привредном опоравку наше земље. Улаза на сајам за све посетиоце је бесплатан.

Сајам хортикултуре је манифестација са посебним карактером, која окупља излагаче из сродних области, као везу између здравог живота, природне средине и коришћења природних ресурса.

У Хали 3 Београдског сајма и на отвореном изложбеном простору сајамска манифестација ће окупити више од 100 излагача, који ће представити достигнућа у свим робним групама, од садница, семена, украсног биља, пејзажне архитектуре, система за наводњавање и опреме за заливање, стаклених башти, парковских машина и пратеће опреме, као и опреме и прибора за хортикултуру.

Наш заједнички циљ је да у оквиру изложбеног и пратећег стручног програма омогућимо пословне контакте и повезивање свих заинтересованих страна, доприносећи даљем развоју ове привредне гране.

Желимо Вам срдачну добродошлицу и да заједно уживамо у ,,Башти у срцу града’’.