28. januara 2017.

Privatnost i zaštita podataka

© Statua doo Starčevo

Korišćenjem sadržaja bilo koje internet stranice domena statua.co.rs smatra se da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima korišćenja, uslovima prodaje i isporuke i niže navedenom Izjavom o privatnosti i zaštiti podataka. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da ne koristite ovu internet stranicu.

Svi opisi proizvoda, uputstva, ostali tekstovi ili delovi teksta, slike i videa na ovom sajtu su vlasništvo Statua doo i ne smeju se kopirati, objavljivati niti na bilo koji drugi način koristiti. Svako korišćenje tekstova i fotografija bez pismene dozvole Statua doo biće sankcionisano. 

Korisnici ne smeju putem ovih internet stranica objavljivati, prenositi ili činiti dostupnim na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se krše prava drugih (sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, koji narušava ili ugrožava privatnost drugih, kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme).

Statua zadržava pravo da sama oceni da li je došlo do povrede obaveza od strane korisnika.

 Izjava o privatnosti podataka – Statua i zaposleni u njoj se obavezuje da kao poslovnu tajnu čuvaju sve podatke i identitet kupaca. Ove podatke će otkriti nadležnim organima samo u slučaju podizanja tužbe za povredu ovog servisa ili nekog drugog nedozvoljenog ponašanja.

Ostale servisne informacije 

Statua doo je kataloška prodaja.

Proizvodi se mogu naručiti samo uz izričito navodjenje kataloških brojeva proizvoda.

Radno vreme za poručivanje telefonom je od Ponedeljka do Subote od 09-17 časova.

Putem naše web stranice ili e-mailom, proizvodi se mogu naručiti svakog dana 24 časa

– Za sva pitanja i nejasnoće u vezi sa našim asortimanom i kupovinom naših proizvoda stojimo vam na raspolaganju na tel. 013/632238 i 063/8801224