NOVOSADSKI SAJAM

NOVOSADSKI SAJAM

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

IZLAGAČI REZERVIŠU MASTA, PRIJAVE VEĆ STIŽU

 

Prijave za učešće na 87. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, od 16. do 22. maja 2020, već pristižu, a tome je doprinelo i što su  pripreme počele praktično odmah po završetku ovogodišnje manifestacije.

Kompanije iz Češke su poslednje tri godine nastupale u okviru kolektivne izložbe, koju je organizovalo Ministarstvo poljoprivrede te države. Odlični poslovni rezultati koje su iz godine u godinu postizali tokom majskog Sajma, inicirali su da Češka Republika bude Zemlja partner 87. međunarodnog poljoprivrednog sajma. Na taj način, još jednom je potvrđeno da Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, između ostalog, podstiče međudržavnu saradnju i povezuje privrede iz najudaljenijih krajeva sveta.

Među zainteresovanim izlagačima, koji do sada nisu nastupali na Poljoprivrednom sajmu, najbrojniji su oni koji nude priključne mašine i mehanizaciju, silose, semenski i sadni materijal i alate. Sve koji posluju u oblasti agrara pozivamo da na Poljoprivrednom sajmu unaprede i prošire posao, pronađu nova tržišta i nove partnere. 

Rok za prijavljivanje je 1. decembar. Za ranije uplate odobreni su i terminski popusti. Iskoristite mogućnost i platite čak 10% manje, avansnom uplatom do 30. novembra.

Već danas, rezervišite datum

16 – 22 / 5 / 2020.

i ne propustite Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

NOVOSADSKI SAJAM

NOVOSADSKI SAJAM

NOVOSADSKI SAJAM

NOVOSADSKI SAJAM

 

I ove godine Novosadski sajam je pripremio brojne manifestacije koje svakako treba posetiti.

 

Ukoliko želite da vidite bogatstvo manifestacija sa datumima održavanja kliknite na link ispod.

Kalendar_priredbi_2019